divendres, 19 de febrer del 2021

LES CASES DEL MÓN ( PROJECTE CONTINENTS)


LES MÀQUINES HEM COMENÇAT A FER EL PROJECTE DE LES CASES QUE PODEM TROBAR PER TOT EL MÓN. EN AQUEST ARTICLE ANIREM PENJANT TOTES LES ACTIVITATS QUE ANEM FENT.

L'ÀLEX ENS HA PORTAT UN GLOBUS TERRAQUI!! HEM DESCOBERT QUE EN ALTRES LLOCS DEL MÓN HI HA CASES DIFERENTS A LES NOSTRES I VOLEM SABER COM SÓN. AIXÍ QUE ENS POSEM A INVESTIGAR QUINS TIPUS DE CASES PODEM TROBAR A CADA CONTINENT.  

A  AMBIENTS CONSTRUIM CASES, MIREU!

HEM FET UN MURAL AMB ELS CONTINENTS!

EL PASSAT DIMECRES VAM FER UNA SORTIDA  AL MATÍ PER VEURE LES CASES DEL NOSTRE BARRI, VAM PODER VEURE CASES, MOLTS PISOS I FINS UN GRATACELS! HO VAM PASSAR MOLT BÉ.

L' ELOI ENS HA PORTAT UNES FOTOS QUE  LI HA ENVIAT LA SEVA TIETA ANA QUE ÉS ARQUITECTA AL SENEGAL (ÀFRICA), HEM VIST LES CASES TÍPIQUES D'ALLÀ I L'HOSTAL QUE  ESTÀ CONSTRUINT! GRÀCIES ELOI!

HEM FET UNA SORTIDA A CAN RIBAS PER DONAR UNA VOLTA AL MÓN, HEM TROBAT CASES D' INDIS, ESQUIMALS, AFRICANS ! QUE BÉ  HO HEM PASSAT!

FA DIES QUE TREBALLEM EN LA CONSTRUCCIÓ D'UN TIPI I UN BLOC DE PISOS. HEM FET UNA GRAN FEINA MIREU AQUÍ COM ENS HA QUEDAT...XULÍSSIM!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.