dimecres, 26 d’abril del 2023

COLÒNIES A LA MARINADA

Famílies!!! sembla que portem un mes fora!!!! i ens ho passem tan bé!!!

Diari del primer dia: Un cop arribats a La Marinada hem esmorzat i hem fet una visita guiada amb els monitors de la casa per tota l'estança. Així hem conegut la nostra habitació i ens hi hem pogut instal·lar. 

Les súper cuineres ja ens tenien els macarrons i el pollastre a punt, i amb tota l'energia hem anat cap a la platja de Cambrils a aprendre a fer figures de sorra. Ens hem quedat ben arrebossats!!! i amb la caloreta que feia... hem fet una sucada de peus al mar.

Tornant a la casa de colònies hem pogut jugar i, alguns, dutxar-se. Sabeu què ha fet el vostre fill/a???

Us deixem les fotos de totes les colònies aquí!


I a la nit hem salvat al Pirata Potacrec, és un pirata bo com un tros de pa!

Diari del 2n dia: Després de treure'ns la son i fer un bon esmorzar, hem marxat cap a la Platja de l'Esquirol a buscar restes marines i tot seguit, amb els peus a l'aigua, a la descoberta de crancs amagats sota les pedres. Som una colla de pirates valents perquè n'hem agafat una bona colla i Déu n'hi do de les pinces que tenen! Després d'observar-los els hem retornat a l'aigua i nosaltres cap a la Marinada que ja ens esperava un bon dinar, arròs amb mandonguilles i una salsa per llepar-se els dits.

Ben dinat, cap al port on hem conegut diferents tipus d'embarcacions i de pesca i..., com ja és tradició en aquestes colònies, una súper passejada en vaixell.

Avui sí que tots i totes hem passat per la dutxa, després soparet i a cap a fer el joc de nit del MACARRÓ! I sabeu jugar? 

Diari del 3r dia: Ens hem quedat a la casa de colònies. Hem fet tres grups i hem passat per tres propostes: un taller de fang per fer un eriçó de mar, el toca toca d'animals vius i l'aproximació al fons marí.


Ara sí, anem a dinar un bon plat d'espaguetis i aviat tornarem a ser a l'escola.

Han sigut unes colònies molt molt molt fantàstiques!!!
Gràcies a tot l'equip de la Marinada!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.